Samen bouwen aan een groene toekomst

Onze basis is berust op eerlijk en persoonlijk advies. Door de persoonlijke aanpak bij Nova Energy werken we elk project uit alsof het er een is voor onszelf, zelfs als dit extra tijd en kosten met zich meebrengt. Wij zijn enkel tevreden wanneer u dat ook bent.

Uw plannen bespreken?

Het Nova Energy verschil

Onze basis is berust op eerlijk en persoonlijk advies. Door de persoonlijke aanpak bij Nova Solar werken we elke installatie uit alsof het er een is die we voor onszelf plaatsen

Een persoonlijke aanpak

Een centrale contactpersoon gedurende het hele traject welke u van A tot Z begeleidt. Wij staan steeds klaar voor advies en al uw vragen te beantwoorden

Vakwerk

Een team welke zich continu blijft ontwikkelen en de vinger op de pols houdt van alle laatste wijzigingen zorgen ervoor dat u op beide oren kan slapen.

Sterke merken

Wij werken uitsluitend met premium merken voor al onze producten. Wij kiezen vooral waar mogelijk voor Europese merken met een bewezen staat van dienst en sterke garantievoorwaarden.

1,500 Geplaatste installaties door onze teams
97.2% Tevredenheidsscore bij onze klanten
12 Werknemers om alles in goede banen te lijden
8731 Zonnepanelen geplaatst in de laatste 12 maanden

Onze diensten en producten

Elk product wordt door ons getest en goedgekeurd. Kwaliteit is voor ons niet enkel een woord, maar iets waar we resoluut achter staan en voor gaan.

Zonnepanelen

Als Solarwatt Gold Partner geniet u van een hoogwaardige installatie met 30 jaar all-in garantie!

Thuisbatterijen

Een batterij vangt het onevenwicht tussen productie en verbruik naadloos op. Gebruik uw eigen groene stroom wanneer u dat zelf wenst.

Laadpalen

Laadt uw wagen zelf thuis op, eenvoudig en snel. Met uw eigen laadpaal bent u klaar voor de toekomst.

Notre méthode

Hoe we uw project aanpakken en succesvol afwerken

Met Nova Energy kiest u bewust voor een team met jarenlange ervaring. Met onze persoonlijke en stipte aanpak zorgen we ervoor dat uw project binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd en tot u helemaal tevreden bent.

Semaine 1
Semaine 2
Semaine 3
Semaine 4
Semaine 5
Semaine 6
Visite du lieu
Devis
Préparation
Installation

Revues

Les expériences de nos clients satisfaits

6 Oct 2020
Alles naar wensen

Hebben eerst een paar wijzigingen laten uitvoeren aan ons dak op aanraden van hen en kort daarna hebben ze de zonnepanelen kunnen plaatsen. Werkers waren heel vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt en met onze specifieke wensen.

David Dendoove
6 Jan 2021
Vlekkeloos verlopen

Mooie prijs gekregen, minder duur dan andere installateur in de regio. De samenwerking verliep van begin tot eind vlekkeloos. Altijd bereikbaar voor vragen zelfs tijdens het week-end. Ik kan hen zeker aanbevelen aan anderen.

Hilde Peemans
14 Sep 2020
Vakwerk

Topwerk geleverd bij ons thuis. Zelfs bij deze loeiende hitte hebben de werkmensen alles perfect gedaan en goed voortgewerkt. Installatie van 9 zonnepanelen op iets meer dan halve dag geplaatst en echt top afgewerkt. Nog eens merci aan Nova

Johnny Delbeke
21 Jul 2020
Zeer positieve ervaring

positieve ervaring, als leek ook veel bijgeleerd. Wij kozen voor de SolarWatt glas panelen met hun 30 jaren garantie, wat geen enkel ander merk of installateur op de markt kon aanbieden. Ook een pluim voor de werkers zelf die zeer professioneel te werk gaan en alles echt tot in de puntjes hebben afgewerkt.

Roel Persoons
24 Jan 2020
Snel geregeld en geplaatst

Tijdens de keuring kregen we zelf complimenten van de keurder dat de installatie heel mooi werd uitgevoerd. Een pluim voor dit bedrijf en we zijn blij dat we deze jonge ondernemers een kans hebben gegeven en niet voor een van de grotere bedrijven hebben gekozen.

Anne
Discuter de votre projet ? Contactez nos experts

Nous sont la pour vous. Contactez nous pour des conseils ou discuter votre projet en detail avec une visite de lieu.

Blog

Wat leeft er in de groene energie sector

N-type zonnepanelen uitgelegd
N-type zonnepanelen uitgelegd

Wat zijn N-type of TOPCon zonnepanelen? N-type zonnepanelen (TOPCon) zijn een type zonnecel die fosfor gebruiken, dat één elektron meer heeft dan silicium, om zo een negatief geladen cel te creëren. Ze bestaan uit een dunne p-type siliciumlaag over een veel dikkere n-type siliciumlaag, met elektrische contacten op beide zijden. De p-zijde is de voorkant […]

Continuer
De digitale meter (slimme meter)
De digitale meter (slimme meter)

Voordelen van digitale meters zijn onder andere: Nauwkeurigere metingen: Digitale meters zijn nauwkeuriger dan traditionele meters en zorgen voor een betere facturatie. Real-time informatie: Gebruikers kunnen hun energieverbruik in real-time volgen, wat kan helpen bij het verminderen van energiekosten. Er is ondertussen ook een brede waaier aan software en applicaties welke u helpt om uw […]

Continuer
1-fase of 3-fasen: wat is het verschil en welke invloed heeft dit op mijn zonnepanelen installatie
1-fase of 3-fasen: wat is het verschil en welke invloed heeft dit op mijn zonnepanelen installatie

De verschillende fases/aansluitingen zijn: 1-fase aansluiting (1x230V of 2x230V): Bij een 1-fase aansluiting is er één stroomvoerende geleider (fase) en één nulgeleider (neuter). De spanning wordt over deze twee geleiders verdeeld en is typisch 230V in Europa. 3-fase zonder nulgeleider/neuter (3x230V): Bij een 3-fase aansluiting zonder nulgeleider zijn er drie stroomvoerende geleiders (fasen), maar geen […]

Continuer