Koel of verwarm uw woning met airco

Een energiezuinige airco koelt of verwarmt uw woning en verhoogt uw wooncomfort. Een airco zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit en kan zelf dienen als luchtontvochtiger.

U wenst airco? We helpen u graag verder
Airco welke voldoet aan uw noden

Wij bieden verschillende airco oplossingen aan voor zowel woningen als bedrijven.

De meest bekende airco is de multi split airco met binnen en buitenunit. Met dit type airco kan je meerder ruimtes koelen of verwarmen met een dezelfde buitenunit. Belangrijk hier is de uitvoering en het mooi wegwerken van alle leidingen.

Bij Nova Energy werken we enkel met kwalitatieve merken welke energiezuinig en goede garantievoorwaarden bieden.

Gratis offerte
Daikin Partner

Als Daikin Partner geniet u bij Nova Energy van de beste voorwaarden en service mogelijk. Daikin is marktleider inzake airco  binnen Europa en kan genieten van een uitstekende reputatie en staat bekend om haar innovatie producten inzake koeling en verwarming.

Gratis offerte
Smart connected
Een airco in combinatie met een slimme thermostaat past zich aan je leefritme aan.

Een slimme thermostaat dient niet enkel om je airco vanop afstand te sturen maar past zich aan aan je ritme. Over tijd betekent dit minder verbruik en een betere levensduur van je airco.

Ik wil graag meer weten
De voordelen van airco

De laatste jaren is airco zeer betaalbaar geworden. De huidige technologie zorgt er ook voor dat een airco zeer energiezuinig is en zo goed als geruisloos binnenshuis. Het grootste voordeel is natuurlijk een verhoogd wooncomfort.

Andere voordelen van airco:

  • Koel uw woning snel (15 minuten)
  • Esthetisch mooi binnen de woning in te werken
  • Betere luchtkwaliteit en vochtigheid
Gratis offerte
Uw project bespreken? Contacteer onze experts

Wij staan klaar om u verder helpen. Van vragen tot offerte, graag bespreken wij uw plannen in ons kantoor of tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek

Veelgestelde vragen