Uw energie zelf opslaan met een thuisbatterij

Met een batterij kan u de stroom welke u niet direct opslaan en later verbruiken, bijvoorbeeld 's avonds. In 2021 krijgt u ook een subsidie op de thuisbatterij.

Uw project bespreken? We bellen u op
De juiste batterij voor uw project

In ons aanbod bevinden zich meerdere batterijen dit afhankelijk van uw noden en de gewenste capaciteit. Steeds centraal staat dat wij met merken werken met een goede reputatie en goede garantievoorwaarden.

Belangrijk is dat de batterij slim samenwerkt met uw zonnepanelen installatie als elektrisch verbruik. De systemen welke wij aanbieden leren na verloop zich aan te passen aan uw profiel om zo de batterij en zonnepanelen zo optimaal mogelijk te laten renderen. Dit vertaalt zich in een betere levensduur van de batterij zelf maar ook een verhoging in zelfconsumptie.

Gratis offerte
Solarwatt MyReserve

Als Solarwatt Gold Partner zijn wij trots om de Solarwatt MyReserve te mogen aanbieden.

Deze intelligente batterij, samen ontwikkeld met BMW past zich aan aan uw verbruiksprofiel waardoor ze een betere levensduur hebben, gemiddeld 2 jaar extra tegenover andere batterij merken. De MyReserve batterij heeft een gegarandeerd vermogen van 80% na 10 jaar.

Gratis offerte
De voordelen van een batterij

De thuisbatterij is nog vrij onbekend in België tegenover bijvoorbeeld Duitsland waar vrijwel elke zonnepanelen installatie inmiddels op een batterij wordt aangesloten. Ondanks de kostprijs bieden thuisbatterijen heel wat voordelen.

In het kort:
  • Premie tot maximaal 3500 euro in 2021
  • Een zelfconsumptie tot wel 80%
  • Meer dan 10 000 laadbeurten en 10 jaar garantie
Gratis offerte
Uw project bespreken? Contacteer onze experts

Wij staan klaar om u verder helpen. Van vragen tot offerte, graag bespreken wij uw plannen in ons kantoor of tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek

Veelgestelde vragen