Recom Zonnepanelen

Recom is een Frans zonne-energiebedrijf dat bekend staat om zijn innovatie, kwaliteit en toewijding aan duurzaamheid. Het is een Europees Tier-1 merk met vestigingen in Frankrijk en Griekenland. In Frankrijk ligt tevens een productie-eenheid, genaamd Recom Sillia welke jaarlijks meer dan 300 MW aan zonnepanelen produceert.
Interested in Recom?
Leave your details below and we will get in touch with you and advice you on Recom.

Recom werd in 2007 opgericht in Frankrijk met het doel hoogwaardige, betrouwbare zonnepanelen te leveren aan de Europese markt. In de loop der jaren heeft het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, waardoor het zijn productassortiment kon uitbreiden en tegemoet kon komen aan de groeiende behoeften van residentiële, commerciële en grootschalige zonne-installaties.

Voordelen Nadelen
Hoogwaardige producten: Recom staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, wat resulteert in zonnepanelen die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid bieden. De producten ondergaan strenge tests en kwaliteitscontroles om hun duurzaamheid en levensduur te garanderen. Hogere prijs: Recom’s zonnepanelen zijn doorgaans duurder dan die van sommige concurrenten. Dit kan voor sommige klanten een nadeel zijn, vooral als ze een beperkt budget hebben voor hun zonne-installatie. Echter, de hogere prijs is vaak gerechtvaardigd door de kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid van de panelen.
Uitgebreid productassortiment: Met een breed assortiment aan zonnepanelen speelt Recom in op verschillende klantvoorkeuren en -vereisten. Hierdoor kunnen klanten de ideale zonne-oplossing kiezen voor hun specifieke behoeften, of het nu gaat om een residentiële dakinstallatie of een grootschalige zonne-energiecentrale. Beperkte bekendheid buiten Europa: Hoewel Recom zonnepanelen verkrijgbaar zijn in meer dan 80 landen, is het merk voornamelijk bekend in Europa. Klanten buiten Europa zijn mogelijk minder bekend met het merk en kunnen zich daarom minder op hun gemak voelen bij het kiezen van Recom-producten.
Robuuste garantie: Recom’s garantie van 15 jaar op het product en de lineaire prestatiegarantie van 25 jaar bieden klanten gemoedsrust, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat hun investering in zonne-energie op lange termijn rendeert.

 

 

Tegenwoordig is Recom een gerenommeerde naam in de zonne-industrie, met producten die verkrijgbaar zijn in meer dan 80 landen. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en duurzaamheid heeft het meerdere certificeringen en onderscheidingen opgeleverd, waaronder de TUV Rheinland, ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen.

Garantie

Recom biedt een uitgebreide garantie voor zijn zonnepanelen, waardoor klanten verzekerd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Het bedrijf biedt een productgarantie van maar liefst 25 jaar, die eventuele defecten in materialen of vakmanschap dekt. Dit is een concurrerend aanbod in vergelijking met andere zonnepaneelfabrikanten, die vaak garanties van 15 jaar bieden.

Naast de productgarantie biedt Recom ook een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Dit garandeert dat de zonnepanelen na 25 jaar gebruik ten minste 80% van hun oorspronkelijke output behouden, waardoor een langdurige prestatie en rendement op investering voor klanten gewaarborgd is.

Voordelen van Recom Zonnepanelen

  1. Hoogwaardige producten: Recom staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, wat resulteert in zonnepanelen die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid bieden. De producten van het bedrijf ondergaan strenge tests en kwaliteitscontroles om hun duurzaamheid en levensduur te garanderen.
  2. Uitgebreid productassortiment: Met een breed assortiment aan zonnepanelen speelt Recom in op verschillende klantvoorkeuren en -vereisten. Hierdoor kunnen klanten de ideale zonne-oplossing kiezen voor hun specifieke behoeften, of het nu gaat om een residentiële dakinstallatie of een grootschalige zonne-energiecentrale.
  3. Robuuste garantie: Recom’s garantie van 15 jaar op het product en de lineaire prestatiegarantie van 25 jaar bieden klanten gemoedsrust, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat hun investering in zonne-energie op lange termijn rendeert.

Nadelen van Recom Zonnepanelen

  1. Hogere prijs: Recom’s zonnepanelen zijn doorgaans duurder dan die van sommige concurrenten. Dit kan voor sommige klanten een nadeel zijn, vooral als ze een beperkt budget hebben voor hun zonne-installatie. Echter, de hogere prijs is vaak gerechtvaardigd door de kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid van de panelen.