Aangenaam!
Wij zijn Nova Energy

Nova Energy is uit ontstaan uit een gemeenschappelijke passie voor groene energie. Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing om uw verbruik en zelfconsumptie te optimaliseren en zo onafhankelijk mogelijk te worden van energieleveranciers.
Uw project is in goede handen
Met onze jarenlange ervaring leiden wij elk project tot een goed einde

Met Nova Energy kiest u bewust voor een team met jarenlange ervaring in de zonnepanelen sector. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u de installatie krijgt die voldoet aan al uw wensen en noden

Waar wij voor staan

  • Een persoonlijke aanpak en een centrale contactpersoon
  • Een gedreven team met meer dan 30 jaar ervaring
  • Een tevredenheidscore van 94.8% bij onze klanten
  • Premium merken met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Het Nova Energy verschil

Onze basis is berust op eerlijk en persoonlijk advies. Door de persoonlijke aanpak bij Nova Energy werken we elke installatie uit alsof het er een is die we voor onszelf plaatsen

Een persoonlijke aanpak

Een centrale contactpersoon gedurende het hele traject welke u van A tot Z begeleidt. Wij staan steeds klaar voor advies en al uw vragen te beantwoorden

Vakwerk

Een team welke zich continu blijft ontwikkelen en de vinger op de pols houdt van alle laatste wijzigingen zorgen ervoor dat u op beide oren kan slapen.

Sterke merken

Wij werken uitsluitend met premium merken voor al onze producten. Wij kiezen vooral waar mogelijk voor Europese merken met een bewezen staat van dienst en sterke garantievoorwaarden.

1,500 Geplaatste installaties door onze teams
97,2% Tevredenheidsscore bij onze klanten
12 Werknemers om alles in goede banen te lijden
8731 Zonnepanelen geplaatst in de laatste 12 maanden

2009
Het idee
De twee zaakvoerders leren elkaar kennen op de hogeschool waar zij samen studeren. Het onderwerp groene energie komt in vele gesprekken terug.
2012
Eerste ervaring
Beide zaakvoerders doen hun eerste ervaringen op binnen de sector van hernieuwbare energie. Via projecten en omwegen in Singapore en de Verenigde Staten worden de eerste concrete plannen gesmeed voor de activiteiten in België.
2016
Het begin
Nova Energy plaatst zijn eerste installaties in samenwerking met lokale zonnepanelen installateurs. De feedback van de eerste klanten is uiterst positief
2018
1000 installaties
Na enkele turbulente jaren binnen de sector begint de interesse voor zonnepanelen weer te stijgen en versterk het team zich verder met ervaren techniekers.
2020
Eerste batterijen
De eerste thuisbatterijen worden geplaatst en de toekomst wordt verder uitgestippeld om klanten een totaalpakket aan te kunnen aanbieden.
2021
Nova Energy
Nova Solar wordt omgedoopt naar Nova Energy. Deze transformatie loopt hand in hand met de energietransitie waarbij zelfconsumptie slim verbruiken alsmaar aan belang wint. Binnen het aanbod horen nu ook airco, warmtepompen en laadpalen.
Nova Energy Tevredenheidsgarantie
Bij Nova Energy zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Wij werken elk project uit alsof het een voor onszelf is.

Alle beloftes komen we stipt na. Uw project wordt bij Nova steeds onder handen genomen door een vaste project manager welke alles in goede banen leidt en u informeert over elke stap. Ook eenmaal uw project is afgerond kan u rekenen op onze naservice van dezelfde kwaliteit

Ervaringen

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten

6 Oct 2020
Alles naar wensen

Hebben eerst een paar wijzigingen laten uitvoeren aan ons dak op aanraden van hen en kort daarna hebben ze de zonnepanelen kunnen plaatsen. Werkers waren heel vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt en met onze specifieke wensen.

David Dendoove
6 Jan 2021
Vlekkeloos verlopen

Mooie prijs gekregen, minder duur dan andere installateur in de regio. De samenwerking verliep van begin tot eind vlekkeloos. Altijd bereikbaar voor vragen zelfs tijdens het week-end. Ik kan hen zeker aanbevelen aan anderen.

Hilde Peemans
14 Sep 2020
Vakwerk

Topwerk geleverd bij ons thuis. Zelfs bij deze loeiende hitte hebben de werkmensen alles perfect gedaan en goed voortgewerkt. Installatie van 9 zonnepanelen op iets meer dan halve dag geplaatst en echt top afgewerkt. Nog eens merci aan Nova

Johnny Delbeke
21 Jul 2020
Zeer positieve ervaring

positieve ervaring, als leek ook veel bijgeleerd. Wij kozen voor de SolarWatt glas panelen met hun 30 jaren garantie, wat geen enkel ander merk of installateur op de markt kon aanbieden. Ook een pluim voor de werkers zelf die zeer professioneel te werk gaan en alles echt tot in de puntjes hebben afgewerkt.

Roel Persoons
24 Jan 2020
Snel geregeld en geplaatst

Tijdens de keuring kregen we zelf complimenten van de keurder dat de installatie heel mooi werd uitgevoerd. Een pluim voor dit bedrijf en we zijn blij dat we deze jonge ondernemers een kans hebben gegeven en niet voor een van de grotere bedrijven hebben gekozen.

Anne