Zonnepanelen zijn een slimme investering

Een installatie afgestemd op uw verbruik met een zo hoog mogelijke zelfconsumptie is een interessante optie. Samen met een batterij kan u zo uw elektriciteitsfactuur tot meer dan 70% verlagen.

Uw project bespreken? We bellen u op
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen
Ongekende garantie

De Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen bieden een garantie van 30 jaar, uniek in de zonnepanelen sector. Het dubbelzijdige glas maakt de panelen duurzaam en nagenoeg onverwoestbaar.

Type
Glas-glas
Garantie
30 jaar
Vermogen
420Wp
Productie
Dresden, Duitsland
Mechanische weerstand
3 600 Pa
8 100 Pa
Cellen
120 N-type zonnecellen
Gratis offerte
Brandveilig Hagelbestendig
Sterkste en veiligste paneel ter wereld

Het Solarwatt glas-glas zonnepaneel is door meerdere onafhankelijke testcentra als meest duurzame paneel getest. Dit vertaalt zich in een 33% hogere levensduur. Dit zie je ook terug in de all-in garantie van 30 jaar, wat uniek is in de sector.

Gratis offerte

SolarWatt Gold Partner

Wij zijn Solarwatt Gold Partner. Een onderneming met productie in Dresden en onderdeel van BMW
De juiste omvormer voor uw project

De omvormer is het hart van de zonnepanelen installatie. Op basis van uw wensen en het systeem kunnen we meerdere premium omvormers aanbieden welke het maximum uit uw installatie haalt. Kwaliteit is steeds de basis voor alle onze omvormers en wij bieden verschillende oplossingen op basis van uw behoeften en budget.

Wij werken samen met meerdere merken, voornamelijk SMA en Huawei met zijn hybride omvormers.

Gratis offerte
Hoe we uw project aanpakken en succesvol afwerken

Een zonnepanelen project kan worden opgesplitst in 4 stappen. Bij elke stap kan u rekenen op het juiste advies en onze ervaring waarmee uw project aanpakken

 1. Plaatsbezoek
  Bij een eerste bezoek ter plaatse luisteren we naar uw wensen en bespreken deze samen. We meten alles op zodat we een voorstel kunnen uitwerken.
 2. Offerte & Analyse
  Enkele dagen later krijgt u een op maat gemaakte offerte samen met een legplan, schaduwsimulatie en een gedetaillleerde berekening van uw investering.
 3. Installatie
  De plaatsing van de zonnepanelen neemt 1 to 2 dagen in beslag. We zorgen ervoor dat alles netjes ingewerkt wordt in het dak en sluiten de omvormer aan.
 4. Naservice en aanmelding
  We regelen al het papierwerk en melden uw installatie aan bij de nodige instanties. We zorgen er ook voor dat alle garantiedocumenten worden verstuurd.
Gratis offerte
Nova Energy Tevredenheidsgarantie
Bij Nova Energy zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Wij werken elk project uit alsof het een voor onszelf is.

Alle beloftes komen we stipt na. Uw project wordt bij Nova steeds onder handen genomen door een vaste project manager welke alles in goede banen leidt en u informeert over elke stap. Ook eenmaal uw project is afgerond kan u rekenen op onze naservice van dezelfde kwaliteit

Uw project bespreken? Contacteer onze experts

Wij staan klaar om u verder helpen. Van vragen tot offerte, graag bespreken wij uw plannen in ons kantoor of tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek

Veelgestelde vragen